در این پست به چگونگی تمیز کردن عینک سربی و مراقبت و نگه داری از آن پرداخته میشود. قبل از بیان نکات مهم هنگام تمیز کردن عینک سربی، ابتدا راجع به این عینک توضیح مختصری گفته میشود.
کار با فن آوری اشعه ایکس و بیمارانی که تحت معاینه با اشعه قرار میگیرند، متخصصان پزشکی را در معرض خطر برخورد با این اشعه قرار میدهد. چشم ها به عنوان یکی از آسیب پذیرترین، با ارزشترین و حساس ترین قسمت های بدن است که نیاز به محافظت کامل دارند از همین رو از وسیله ای به نام عینک سربی استفاده میشود. سرب به کار رفته در این عینک همچون سدی محکم در مقابل این اشعه ها قرار گرفته و از ورود آن به داخل چشم جلوگیری میکند. نگه داری و تمیز کردن این عینک با عینک های معمولی تفاوت هایی دارد که باید به آن توجه شود.
در صورت استفاده نکردن از عینک سربی، باید آن را درون جعبه محافظ عینک قرار داده و آن را در دمای اتاق و یا دمای نسبتا پایین تر قرار داد.
پاکسازی و ضد عفونی: هرگز از پاک کننده های دارای آمونیاک یا کلر استفاده نکنید.
نباید از حرکت دایره وار، برای تمیز کردن شیشه سربی استفاده کرد زیرا به پوشش آن صدمه وارد میکند.
ابتدا دستور العمل صحیح تمیز کردن را مطالعه کرده و سپس عینک را با الکل خیس کرده و با یک پارچه نرم آن را خشک میکنیم.
برای لنز های بدون پوشش: با مواد شوینده ضد باکتری یا صابون های ضد باکتری تمیز گردد. سپس با آب به آرامی شستشو داده و با یک دستمال یا پارچه بسیار نرم آن را خشک کنید.
در صورت داشتن روکش ضد بخار: همیشه از الکل 75 تا 80 درصد استفاده گردد.
در صورت داشتن پوشش ضد انعکاس: به هیچ عنوان از الکل استفاده نشود زیرا پوشش ضد انعکاس را به طور کامل تخریب و نابود میکند. بهتر است که از آب و صابون استفاده شود و با یک پارچه بسیار نرم خشک گردد.
قبل از هر بار استفاده از عینک سربی، آن را به طور کامل بررسی کرده و در صورت سوراخ شدن یا آسیب دیدن لنز ها، بلافاصله آن را کنار بگذارید.
شرکت آراد پرتو درمان این افتخار را دارد که بهترین و با کیفیت ترین عینک های سربی در اختیار مشتریان گرامی قرار دهد.
عینک های سربی شرکت آراد پرتو درمان در اینجا قابل مشاهده است.